Épületgépészeti

TERVEZÉS

Profilunkba tartozik a lakossági (lakás, ház) gáztervezés, vízellátás és csatornázás, hűtés-fűtés, szellőzés tervezése. Foglalkozunk több lakásos épületek, társasházak, közintézmények, ipari és egyéb épületek gépészeti tervezésével is.

Gázellátás tervezés

Elkészítjük új építésű házának gáztervét. Amennyiben felújít, vagy kazáncserében gondolkodik, szüksége lesz a gázrendszer átalakításáról is egy tervre.  

A közös munka egy helyszíni felméréssel kezdődik, ahol egyeztetjük az elképzeléseket és a lehetőségeket. A tervdokumentáció elkészítése után intézzük a gázszolgáltatóval a terv engedélyeztetését. A jóváhagyott tervek alapján megkezdődhet a kivitelezés, majd a munkálatokat követően el kell végezni a rendszer műszaki ellenőrzését. Tervezői meó esetén ezt is elvégezzük, amennyiben pedig a gázszolgáltató kötelezett erre, a szolgáltató munkatársai veszik át az elkészült szerelést.

Épületgépészeti szakágak tervezése

Akár víz- és csatornarendszer, akár hűtés-fűtés-szellőzés tervezéséről beszélünk, a folyamat hasonlóan zajlik: helyszíni felmérés, tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés, műszaki ellenőrzés.